YeniçeriGame

2019 Yılının En İyi 10 Ücretsiz Android Oyunu

Hem ücretsiz hem de çok kaliteli android oyunları listemizi geçen sene olduğu gibi 2019 yılı içinde en iyi 10 ücretsiz android oynunu sizler için derledik.

Listemizde çok bilinir oyunlar olduğu gibi bilinmeyen çok kaliteli android oyunlar bulunmaktadır. Android oyunları daha doğrusu mobil oyunlar artık PC ve diğer platformları aratmayacak düzeye ulaşmıştır.  Google Play Store’dan indirebileceğiniz en heyecan verici, ilgi çekici, en iyi grafiklere, en iyi senaryoya sahip oyunlara bir göz atınız.

1. PlayerUnknown’s Battleground (PUBG) Mobile

 

PUBG oyunun bilmeyen kişi sayısı elle sayılır miktardadır diye düşünüyorum artık. Bu kadar bilinmesine rağmen yinede sizler için oyundan bahsettik. Geçen senenin en popüler ve iyi oyunu bu senede tahtını kimseye  bırakacak gibi durmuyor.

FPS tarzındaki oyunda oyuncular belirli bir rotada uçan uçaktan bir adaya paraşütle atlıyorsunuz. Atladığınız 8×8 km alana sahip bir adada teçhizatsız, silahsız bir şekilde oyuna başlıyorsunuz. 300 kişiye kadar oyuncu aynı adada oynayabilmektedir. 20 dakika boyunca sürekli küçülen adada teçhizat ve silah toplayarak diğer oyuncaları öldürmeye uğraşıyorsunuz. Oyuncular tek bir kişi kalasıya kadar birbirleri ile savaşmak zorundadırlar.

Oyunda cinsiyeti ve kıyafeti seçtikten sonra her oyuncu adada belirli bir yere paraşütle indikten sonra özgür olacaktır. Dileyen istediği yere iniş yapabilmektedir. Genelde evlerin bulunduğu yere inen oyuncular, evlerden kask, zırh, mermi kıyafet, silah gibi ekipmanlar toplamalısınız. Toplama işlemini rakiplerden önce yapmalısınız ki ilk o sizi öldürmesin. Sürekli tetikte olmanız gereken oyunda, ada etrafında sürekli daralan bir çember bulunmaktadır. Bunun dışında kalırsanız ölüyorsunuz. Bundaki amaç rakiplerin birbirini daha kolay bulması ve oyundaki sıkıcılığı azaltmaktadır. Bir yerden bir yere gitmek için sadece yürümek ve koşmak gerekmiyor.  Oyun içinde tekne, araba, motosiklet gibi kullanacağınız araçlar bulunmaktadır. Oyunu mümkün olduğunca çok rakip öldürerek tamamlamalısınız. Ne kadar çok öldürürseniz o kadar çok oyun parası kazanıyorsunuz. Bununla da oyun içi geliştirmeler alabiliyorsunuz.

İndir – Download

 

2. Mobile Legends Bang Bang

 

MOBA deyince ilk akla gelen League of Legends LOL oyunun mobilde ki karşılığı Mobile Legends PC platformdaki oyuncu sayısını geçecek gibi duruyor. Çevrimiçi çok oyunculu savaş arenasında 5’e 5 takımlar oluşturarak rakiplerinize karşı galibiyet almak için savaşıyorsunuz. Mobile Legends yeni sürümü olan Bang Bang ile karşımıza çıkmaktadır.

İndir – Download

 

3. Man or Vampire

 

Google Play Store editörün seçtikleri listesinde de bulunan bu çok güzel oyun rengarenk atmosferiyle sizleri büyüleyecek. Mobilde RPG oyunun en güzel örneklerinden biri olan Man or Vampire kendinize bir karakter seçerek vampirlerden dolayı sonu gelen cenneti kurtarmak için cennetin kralı olarak kurtarmanız gerekiyor. Bu zevkli macerayı denemenizi tavsiye ediyorum.

İndir – Download

4. Eternium

 

Mobil oyunlarda Diablo’yu arıyorsanız tek seçeneğiniz Eternium olacaktır. Bu oyunun en güzel kısmı oyuncuları paralı içerik almaya zorlamamasıdır. Oyun içinde paralı satın alınan gemleri kazanabiliyorsunuz. Kahramanınızın yeteneklerini geliştirip, silahlarını craft ederek mobil oyunda çok güzel bir zaman geçirebilirsiniz.

İndir – Download

 

5. Asphalt 9: Legends – 2019’un Arcade Yarış Oyunu

 

Araba yarışı dendiğinde ilk akla gelen elbetteki Asphalt serisi oluyor. Adından da anlaşıldığı üzere asfalt yarışları içeren oyun tartışmasız kategorisinin en iyi oyunu. Grafikleri oynanışı ve araba çeşitliliği olmak üzere rakiplerine göre en iyi ücretsiz mobil araba yarış oyunu.

İndir – Download

 

6. Alto’s Odyssey

 

Bir kum kayağı ne kadar zevkli olur demeyin. Alto ve arkadaşlarının bu sınırsız macerasında kumlardan kanyonlara şehirlere tapınaklarla muhteşem görsel şölen sizleri bekliyor. Bu oyun kafa dağıtmada ve görsel olarak farklı mecralara gitmek için birebir. Bu güze mobil oyun Alto ve arkadaşları 6 farklı karakter barındırmaktadır. Oyun tek dokunuş zarif bir oyuna

İndir – Download

7. Shadow Fight 3

 

Street Fighter ve Mortal Combat ile büyüyen biri olarak, mobilde bu tarz bir Mobil oyun arıyorsanız Shadow Fight 3 tam size göre bir oyun. Güzel grafik ve oynanışa sahip bu dövüş mobil oyunu diğer dövüş oyunlarından farklı olarak çok geniş bir dünyada çok farklı ana ve yan görevler yapacak olmanız. Karakterinizi istediğiniz saç tipi ve yüz tipine göre ayarlayabilirsiniz. Görevleri geçtikçe size  farklı silah ve ekipmanlar elde etme imkanı sunmaktadır. Oyunun gidişatında bolca hikaye sinematiklerini izleyeceksiniz. Bu mobil android oyununu daha önce oynamadıysanız size şiddetle oynamızını tavsiye ediyorum.

İndir – Download

8. The Elder Scrolls: Blades

 

Efsane oyun Elder Scrolls sonunda mobil platforma geliyor. Bu yılın kesinlikle en iddialı mobil android oyunu olacaktır. Skyrim’ın yaratıcısı Bethesda stüdyosundan gelen bu oyun hiç bilmeyenler için RPG oyunu olan The Elder Scrolls: Blades karakterinizi oluşturarak geliştirecek ve savaşlara katılacaksınız. Tek oyuncu hikayesi ve çoklu oyuncu modları olacak oyunda tek kelimeyle muhteşem bir mobil oyun bizi bekliyor. Oyun 2019 yılı içerisinde çıkacaktır. Şuan ön kayıt almaktadır.

İndir – Download

 

9. Fortnite

 

Yer yerinden oynatan oyun PUBG benzeri bir battle royale oyunudur. Epic Games’in geliştirdiği bu oyun 100 kişinin birbiri ile savaştığı ve son hayatta kalanın oyunu kazandığı bir efsane oyundur. PUBG farklı olarak çok daha hareketli grafikleri değişik mistik karakterler ve çok değişik silahlar mevcuttur. Savaş alanında herkes açık bir şekilde çarpışmıyor Siperleri yok etmek için açık alandan çok farklı silahlar elde etmeniz gerekmektedir. Fortnite dünya çapında en popüler ve en çok oynanan mobil oyundur. 

Google Play Store’da oyun bulunmamaktadır. Apk olarak kendi sitesinden indirip oynamanız gerekmektedir.

İndir – Download

 

10. Kingdom Rush

 

Kingdom Rush şu ana kadar oynadığım en zevkli defans oyunudur. Hem grafikleri hem oynanışı hem de zorluğu ile  bu defans oyununu oynarken zamanınız çok güzel geçecektir. Oyundaki amaç kalenizi korumaktır. Orklar, ama aynı zamanda goblinler, ruhlar, şeytanlar ve diğer canavar kalenizi yıkmak için gelirken sizde kuleler kurarak ve onları geliştirerek savunma yapmalısınız. Defans oyunu çok seven olarak bu harika oyunu bitirdim.

İndir – Download

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Emek veriyorum ve sizlerden karşılığını bekliyorum. Kazançlarım zaten yetersiz ve bu yüzden Reklam engelleyici özelliğinizi devre dışı bırakmanızı istiyorum. Anlayışınız için teşekkürler.