AndroidiOS

2112 yılında dünya uzaylılar tarafından istila edildi Earth: Revival Android, iOS ve PC için İndirilebilir

22. Yüzyılda dünya bilinmeyen bir gezegenin tehtidi altına girdi ve hayatta kalanlar onu kurtarmak için dünya dışı yaratıklarla mücadele etmek zorunda. Earth: Revival Android, iOS ve PC için Tayvan’da yayınlandı.

22. yüzyılda Gaia gezegeni 2,5 milyon ışıkyılı uzaklıktan uzaylı bir uygarlık tarafından işgal edilmiş ve “Mavi Tutulma” adı verilen uzaylı geninin aşınması altında dünya düzeni alt üst olmuştur. Yabancı uygarlıklarla uzun bir yüzleşmeden sonra insanlar nihayet nefeslerini tutabildiler ve evlerini yeniden inşa etmeye başladılar.

Survivor olan oyuncular tam bu anda uyanır, gezegende kalan uzaylı türleri ile yüzleşir, kötü güçlerin komplosunu çözer ve ışık yılları ötedeki uzaylıların gerçek yüzünü ortaya çıkarır.Gezegenin kaderi oyuncular tarafından devam ettirilecektir. .!

△ 2112 Uydunun ihtişamını savunmak
Oyunda yalnızca çöller, sulak alanlar, karlı dağlar, ormanlar ve atık topraklar gibi ondan fazla süper restore edilmiş arazi ve yeryüzü şekli değil, aynı zamanda küresel aydınlatma ve gündüz ve gece hava durumunda ayrıntılı değişiklikler de var. Oyuncular, geniş haritayı sınırsız ve yüksek özgürlük dereceleriyle keşfetmenin yanı sıra, kişiselleştirilmiş etkileşimli oyunu derinlemesine deneyimleyebilir; ayrıca gizemli uzay gemisi enkazına girebilir, siberpunk şehrinden geçebilir veya yabancı genlerin kökenini keşfetmek için laboratuvara gizlice girebilirler. . Gizli, eşsiz bilimkurgu kıyamet atmosferini tam anlamıyla yaşayın.

△ Felaketten sonra medeniyet ateşini yeniden alevlendirmek
Üstün kaliteli resim modelleme, hassas ve gerçekçi resim stili, son derece sürükleyici bir kıyamet sonrası hayatta kalma deneyimi yaratıyor. Macera, avcılık, madencilik, yemek pişirme, hayatta kalanların fiziksel göstergelerine her zaman dikkat etmeleri gerekir; toplayın, ticaret yapın, birleştirin, inşa edin, sıfırdan sonsuz olasılıklar yaratın!

△ Açık dünya, kendi cennetini yarat
Uzaylı yaratıkların istilasıyla karşı karşıya kalan insanlar nihayet birliğe doğru hareket etmelidir. Hayatta kalanlar, yapay adayı inşa etmek ve dönüştürmek için birlikte çalışabilir ve size farklı türde bir oyun eğlencesi sunmak için bir birlikte yaşama yöntemi de vardır. El ele savaşmayı seçebilir veya kendi geleceğimizi yaratmak için çok çalışmayı ve inşa etmeyi seçebilirsiniz. Silah arkadaşlarından aile üyelerine kadar bize izin verin!

△ Özgürce ateş etme, geleceğin ordusuna yükselme
Oyun, hayatta kalanlara geleceğin enerjisinden güç alan yedi tür ve düzinelerce yüksek teknoloji silah sağlar.Her silah, farklı efektlere sahip iki beceri ile donatılmıştır; oyuncular, farklı savaş yöntemlerini denemek için silahları özgürce değiştirebilir ve ayrıca benzersiz ve havalı savaş zırhına sahip olabilir. Sistem ve savaş evcil hayvanlarının zengin kombinasyonu, oyuncuların gelecekte yeteneklerini göstermelerine izin vererek, sürekli değişen savaşlar ve heyecan verici deneyimler getiriyor!

△ Tehditler her yerde, savaş zırh mangasının tüm ordusu saldırıyor
Gizlenen devasa canavarlar, etrafı saran garip yaratıklar… Oyun, çok oyunculu savaş kopyaları, takım arenaları vb. dahil olmak üzere çeşitli PvP ve PvE oynanışlarına sahiptir. hayatta kalanlara yardım edecek. Aynı zamanda, meydan okuma sırasında arkadaşlarınızla yakın işbirliği yapmanız gerekiyor. Operasyonu ve zımni anlayışı test etme zamanı!

※Bu oyunun içeriği şiddet ve seks içermektedir.Oyun yazılımı sınıflandırma yönetim yöntemine göre 15 yaş özel ders olarak sınıflandırılmıştır ve sadece 15 yaş üstü kişiler kullanabilir.
※Bu oyun ücretsiz bir oyundur, ancak oyun aynı zamanda sanal oyun jetonları ve eşyaları satın almak gibi ücretli hizmetler de sunmaktadır.Lütfen kişisel ilgi ve yeteneklerinize göre ölçülü bir tüketim yapın.
※Lütfen oyun sürelerine dikkat edin ve bağımlılıktan kaçının.Uzun süre oyun oynamak işinizi ve dinlenmenizi kolayca etkiler.Orta derecede dinlenmeniz ve egzersiz yapmanız önerilir.
※Bu oyun Ariel Network Co., Ltd. tarafından temsil edilmektedir. Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen oyun müşteri hizmetleri kanalıyla iletişime geçin.

======Bize ulaşın======

Web Sitesi: https://www.2112earthrevival.com/
FB hayran grubu: https://www.facebook.com/EarthRevivalOfficialTHM/
Discord: https://discord.gg/ZennNnXmPj
Müşteri Hizmetleri Posta Kutusu: earthhrevivalofficialthm@005n005o

İndirmeden Önce Not;

  • Oyun Honkong App Store ve Google Play Store mağazalarında yer almaktadır
  • APK indirip boş sunucu bulabilirseniz oynayabilirsiniz. Boş yoksa yer açılmasını veya yeni sunucu açılmasını bekleyeceksiniz
  • iOS’da App Store bölgesi Honkong mağazasına ayarlanmalıdır ve uygun sunucu bulunursa girilebilir
  • Oynarken VPN gerekmez
  • Oyunu indirmeden önce cihaz dilini ingilizce yaparsanız oyun ingilizce başlar
  • İngilizce başlamazsa oyun içi indirmelerin tamamını yapın dil seçeneği de indirilecektir

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Emek veriyorum ve sizlerden karşılığını bekliyorum. Kazançlarım zaten yetersiz ve bu yüzden Reklam engelleyici özelliğinizi devre dışı bırakmanızı istiyorum. Anlayışınız için teşekkürler.