Super Cell’in en yeni popüler oyunu olan Brawl Stars için güzel bir Skin yaptım. Android ve iOS için kullanabilirsiniz.
Bu skin Otobüs Simulator Ultimate için Scania Touring HD aracı için tasarlanmıştır. Başka araçlar için kullanırsanız uyumsuzluk yaşayabilirsiniz.
İşte bazı görseller.
Scania Touring HD
Yeni Otobüs Skinlerinden haberdar olmak için aşağıdaki linkten Otobüs Simulator oyunu için oluşturduğumuz Instagram sayfamızı takip edebilirsiniz.
Skinler için Instagram Sayfamız: TIKLA
Abi ben yüklemek istiyorum ama yükleyemiyorum
Ne gibi sorun yaşıyorsun.
abi bikeresindede ben skin kuruyorum tourmaline öho skini kurdum yaptım öyle böyle otobüse skini kurdum derken oyundan attı 🙁
Basılı Tut Ve Indir de otobüs simulayoru ac o otobüse gel skine ge,e skin ekle de fotoğraf de o fotoğrafı sec
Nasıl indirecez?
Scania Touring HD yazan kırmızı yazının altındaki resmin üzerine basılı tut ve resmi kaydet seçeneğine tıkla.
Öyle birşey yok abi?!?
Abi nasıl arabaya remi ekleyecez
Resmî nasıl ekleyecez
Oyunun son sürümünde yeni gelen özellik var. Skinler kısmına girince Galeriden ekle seçeneği olması lazım. Yoksa eğer oyunu son sürüme güncelle.
Oyunun son sürümünde yeni gelen özellik var. Skinler kısmına girince Galeriden ekle seçeneği olması lazım. Yoksa eğer oyunu son sürüme güncelle.
Güzel skin hemde efsanevi skin denilebilir ersin abi yaptığın ve paylaştığın için sana ne kadar teşekkür etsek azdır. Ben Mercedes 19 turizm de denedim ve oldu bi sıkıntı yaşamadım.
Resmi kaydettimde oyunda url istiyor
Url Lazım Değil Galeriden Ekle Sonra Çık Zaten Sakinlerin Arasına Eklendi Diyor Zaten Oyunu Açtığında Zaten En Üstte İndirdiğin Skin Çıkıyor
Resmi kaydet seçeneği yok ?
Resimin üzerine basılı tut veya tıkla muhtemelen çıkacaktır.
Basılı Tut En Altlarda Resmi İndir Var Ona Tıklayarak Kaydetmiş Oluyorsun
Setra TopClass S 431 DT için de yapabilirmisin ersin abi
yapmaya çalışırım kardeşim.
Abi Url Ne
Selam yeni otobus firma ekimlerini bekliyoruz ellerine saglik
Abi öyle bir otobüs yokki
Resmi indire tıklayın resmi açın yoksa yüklenmez sonra oyuna girin gaeriye bası mutlaka gelecektir